Of beter gezegd: Wie ben ik?

Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen: Mijn naam is Dennis Welten, geboren en getogen in Oss.

In 1988 mijn actieve loopbaan gestart op de financiële administratie bij een grote logistieke dienstverlener uit Oss. Na enkele jaren op deze afdeling werkzaam te zijn geweest, kwam ik er achter dat nieuwe technieken mij meer interesseerden dan het omgaan met cijfers, punten en komma’s. Bij deze werkgever waren er altijd mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Iets wat dan ook zeker in mijn geval heeft gespeeld. Na enkele jaren alleen financieel bezig te zijn geweest werd mij de mogelijkheid geboden ook e.e.a. op IT gebied te gaan doen. Deze uitdaging heb ik met beide handen aangepakt. Dit resulteerde in een uitdagende job op vele werkplekken op verschillende locaties in Nederland en daar buiten. De laatste 4 jaar bij deze werkgever ben ik vooral bezig geweest met het leiden van IT projecten, alle IT gerelateerde inkoop waaronder ook de inkoop van telefonie en nationale en internationale verbindingen.

Begin 2008 heb ik de overstap gemaakt van klant naar leverancier. Als technisch consultant en vrij snel als technisch specialist mijn tijd vooral gevuld met technische mogelijkheden en onmogelijkheden van de financiële applicatie ‘CODA’, later ‘Unit4 Financials’ bij (internationale) klanten in diverse sectoren. Na ruim 11 jaar heb ik het besluit genomen om voor mezelf te beginnen!

ITOSS heeft het eerste levenslicht gezien in 2019.

Vanaf augustus 2019 tot en met september 2021 ben ik een groot gedeelte van mijn beschikbare tijd als IT-manager werkzaam geweest binnen de logistieke sector. In juni 2021 ben ik voor één van mijn andere opdrachtgevers ook weer werkzaam als technisch specialist binnen de Unit4 Financials wereld. Naast deze werkzaamheden ben ik vanaf november 2021 ook technisch betrokken bij één van de eerste Nederlandse Unit4 ERPx implementaties bij een fusiegemeente in het noorden van het land. Dit betreft een coördinerende (en in een aantal gevallen uitvoerende) rol bij de ontwikkeling van alle koppelingen van en naar deze ERP-oplossing.

Interesse gewekt? Neem dan contact met me op en laat me weten waar ik u mee van dienst kan zijn.